Do Bong-soon, a koreai szuper erős csaj

 A STRONG WOMAN,DO BONG-SOON a JTBC kábelcsatorna legnagyobb nézettségű romantikus sorozata lett, a főszereplő Park Bo-young megkapta a rom-kom királynő címet, a főszereplő fiúk "brománca" bekerült a nagykönyvbe és lehet, hogy Romeó valójában koreai volt. :)

688831a00ec742f2fb39c46b926d1fae.jpg

A dél-koreai JTBC kábelcsatorna vetítette péntek szombatonként február vége és április közepe között.

Főszerepben: 

Park Bo-young, mint Do Bong-soon

c58d8e3af068ef16672cd66d10f8a55d.jpg

Park Hyuk-sik, mint Ahn Min-hyuk, CEO

park-hyung-sik.jpg

Ji Soo, mint In Gook-du nyomozó

ji-soo.jpg

A 16+1 special részes dorama központjában egy női karakter állt, aki különleges képességgel született, olyan erős, hogy bármit képes eltolni, összeroppantani, elhajítani, nevezhetnénk a koreai Wonderwomennek is. Do Bong-soonnak a képességét azonban muszáj titokban tartani, hiszen, ki az aki elhinné manapság, hogy élnek különleges képességű emberek. A lánynak minden vágya, hogy normális életet éljen, ám az élet sorozatos kihívások, feladatok elé állítja, amikor nagyon is szüksége lesz az erejére. Egy mániákus őrölt tartja rettegésbe a környéket, ahol a lány él, aki fiatal lányokat ejt rabul és zárkában tartja őket eszelős ideája következtében.

Okok, amiért nagyon szerettük a sorozatot: 

1. Erős női karakter gondolata:

Ritka pillanatok egyike, hogy nem a saját lábában eleső, esetlen lányok egyikét testesíti meg a főszereplő, hanem egy szuper erős csaj. Ami külön dícséretes, hogy végig a női karakteren tudjuk tartani a szemünket, a fiúk lesznek most ebben a sorozatban a háttér ( legalább is szerintünk)

2. Vibráló kémia:

A fősereplő Bo-young és Hyuk-sik közötti kapcsolata a képernyőn messzemenőkig az egyik leghitelesebb. A férfi egy interjúban meg is jegyezte, valóban szerette Do Bong-soont. :D

3. Humoros poénok:

A rázós, komoly részeket  enyhítették a humoros jelenetek, az egyik legemlékezetesebb a Rómeó és Júlia erkély-jelenet, mikor Júlia megkérdezi: Rómeó, te koreai vagy? :DDD

4. Oh Dong-byung, ilyet még nem láttunk.

Nem minden sorozat tudhat magának felejthetetlen karaktert, de itt megtörtént. Kim Won-hae alighanem minden színészi trükköt bevetve formálta meg a feminim stílusú, elviselhetetlenül tenyérbemászó alakot. Sikerült, igen hatásosan.

5. Minden perce élvezetes volt.

Ritka, mikor nem tekerünk bele a sorozatba, hanem belefeletkezve az egy órába, csak a képernyőn tartottuk a szemünket.

Bingle watchingra alkalmas sorozat, az idei első félév legjobb romantikus-fantasztikus sorozata. Ne hagyjátok ki!

 

Itt nézhető angol felirattal: myasiantv 

 

Forrás: the korea times, wikipedia