Korean Movie Night a Sugár Moziban!

Ne hagyjátok ki a lehetőséget, most április 6-án két remek koreai filmet nézhettek meg a Sugár moziban Budapesten, ráadásul ingyenesen! Jön a kiváló, izgalmas akciókrimi, a Veterán, és az igazán vicces történelmi kalandfilm, A csoszoni nyomozó: Az elveszett sziget titka. Természetesen magyar felirattal. 

A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében megrendezendő Korea Napok további programjairól a Koreai Kulturális Központ oldalán olvashattok.

movienight.jpg

A csoszoni nyomozó: Az elveszett sziget titka

1795-ben Csongdzso uralkodásának idején Csoszont ellepi a hamisított ezüst. Az uralkodó megbízza legkiválóbb nyomozóját, Kim Mint, hogy találja meg a felelősöket. A sikeres akció után azonban Kimet mégis száműzik egy apró szigetre. Magányában csak hűséges szolgája, Szophil és egy cserfes kislány a társai. Tahe rá szeretné venni Kimet, hogy találja meg eltűnt húgát, de a nyomozó inkább az újra felbukkant ezüsthamisító banda nyomába ered, akik tevékenységükkel az egész csoszoni gazdaságot fenyegetik. A nyomozásban társául szegődik a titokzatos japán gésa, Hiszako.

futkosas.jpg

2015
történelmi kalandfilm
Rendező:
Kim Szogjun (Kim Sok-yun)
Szereplők:
Kim Mjongmin (Kim Myung-min)
O Dalszu (Oh Dal-su)
I Hjonhi (Lee Hyeon-hee)
Cso Gvanu (Jo Kwan-woo)

125 perc

Vetítés: április 6. 18:00, SUGÁR mozi

HELYFOGLALÁS INGYENESEN a Koreai Kulturális Központ honlapján!

Veterán

Szo Docshol egy igazi kemény rendőr, aki minden idejét a bűnüldözésnek szenteli. Az egyik akciójában segítő kamionsofőr hirtelen „lezuhan” a lépcsőn, miután kérdőre vonja a Sinzsin vállalat arrogáns és brutális örökösét, Cso Theót a cégnél történt jogtalan elbocsátások miatt. Szo elkezdi kivizsgálni az ügyet, de Cso vagyona és befolyása miatt folyton falakba ütközik. Szo megfogadja, hogy bármibe kerül is, levadássza a tisztességtelenül játszó fiatal milliárdost.
 
2015
bűnügyi akciófilm
Rendező:
Rju Szungvan (Ryoo Seung-wan)
Szereplők:
Hvang Dzsongmin (Hwang Jung-min)
Ju Ain (Yoo Ah-in)
Ju Hedzsin (Yoo Hae-jin)
O Dalszu (Oh Dal-su)

123 perc

Vetítés: április 6. 20:15, SUGÁR mozi

HELYFOGLALÁS INGYENESEN a Koreai Kulturális Központ honlapján!

Címkék: ajánló, film, esemény