Ütősnek ígérkezik a Budapesten forgatott Man to Man

A JTBC végre elkezdte reklámozni a Man to Man című sorozatot, melyet részben Budapesten forgattak, természetesen magyar statisztákkal. Az első trailer alapján elég ütős, akciódús sorozatra számíthatunk, és Budapest piszkosul jól mutat benne. Korábban több sorozatot is forgattak már a koreaiak a városban (Iris, Iris II, Doctor Stranger), és K-pop-sztárok is forgattak itt klipeket (Teen Top, Davichi), úgyhogy reményeink szerint a jövőben is népszerű forgatási helyszín marad fővárosunk. De most pillantsunk bele a Man to Manbe, és nézzünk be a budapesti forgatás kulisszái mögé is!

 

A sorozat előzetesében végig Budapesten járunk

A JTBC csatorna 2016 novemberében kezdte meg Budapesten a sorozat forgatását, több helyszínt is bejártak. A sorozaton dolgozó magyar statiszták közül kettővel is sikerült beszélnünk, akik annyit elárultak, hogy a főszereplő Park Hae-jin (Pak Hedzsin) nagyon kedves és barátságos volt mindenkivel, egyáltalán nem viselkedett fellengzős sztárként, a magyar statisztákkal ugyanolyan közvetlen volt, mint a koreai stábbal. Ezt azért jó hallani, hogy vannak olyan színészek, akik nem szálltak el a saját népszerűségüktől. És azt is kiderítettük, hogy a sztár valóban olyan magas, mint a koreai adatlapján hirdetik (186 cm). [A koreai hírességeknél 5-6 centivel trükközni szoktak az ügynökségek, hogy magasabbnak láttassák őket.]

Pak budapesti kalandjairól a V-app nevű alkalmazáson tettek közzé videókat, alább (sajnos angol felirat nélkül) meg lehet nézni, milyen volt a forgatás belülről és hogy ízlettek a színésznek a magyar ételek. Annyit elárulunk, hogy pl. a gulyást nagyon sósnak ítélte meg, ami nem meglepő, Koreában jóval kevésbé sózzák az ételeket, mint nálunk. A város maga nagyon tetszett neki, rengeteg fényképet készített itt magának.

parkbudapest5.jpg

parkbudapest4.jpg

parkbudapest1.jpg

parkbudapest2.jpg

parkbudapest3.jpg

A Man to Mant április 21-től vetíti a JTBC csatorna.

Képek: JTBC és Mountain Movement

Címkék: ajánló, sorozat