Megköttetett az évszázad esküvője Koreában

Kim Tae-hee (Kim Thehi, 1980) és Rain (születési nevén Csong Dzsihun, 1982) a mai napon összeházasodtak. A pár esküvője a koreai szórakoztatóiparban pont akkora szenzáció, mint Hollywoodban Brad Pitt és Angelina Jolie házassága volt. Bemutatjuk őket és a cikk végén az esküvőjükbe is bepillanthattok.

rainkim1.jpg

Kim Tae-hee (Kim Thehi)

Az 1980. március 29-én született színésznőt Korea legszebb nőjének tartják. (Szerintünk vannak azért nála sokkal de sokkal szebb koreai nők is, de ez a helybéliek ízlése.). Koreában egyszerűen csak úgy nevezik, "a nemzet istennője". Sok sorozatban játszott, páldául:  Stairway to Heaven (2003), Love Story in Harvard (2004), a részben Magyarországon forgatott Iris (2009), My Princess (2011),  Yong-pal (2015). Állítólag bármilyen törékenynek is tűnik, Kim imád enni és többet eszik mint egy férfi.

lg_3_-1.jpgKim Tae-hee (fotó: LG)

kimtaehee.jpgKim Tae-hee a Lánchídnál (fotó: KBS)

 Kim Tae-hee alaposan begulyásozik. Kb. az 5. perctől.

Rain

Rain, születési nevén Jeong Ji-hun (Csong Dzsihun) 1982. június 25-én született és Korea első igazi őrületes szólóban éneklő K-popsztárjaként tisztelik. Éppen ezért hatalmas dolog, hogy megnősült. Háttértáncosként kezdte a pályafutását, mert mindenhol azt mondták neki, nem elég jóképű ahhoz, hogy szólózzon.

Elutasítottak, mert túl csúnyának tartottak. Még azt is mondták, hogy jöjjek vissza plasztikai műtét után! Az egyik meghallgatás után közölték velem, hogy bár nagyszerűen énekelek és táncolok, nem vesznek fel, mert nincs dupla szemhéjam. (CNN-interjú)

Persze aztán mégis sikerült neki, amikor összefutott JY Parkkal, a JYP Entertainment igazgatójával, akit nem érdekelt Rain külseje, csak a hangja és a tánctudása. A szakmában vén róka JYP azonnal kiszimatolta a srác tehetségét, és nem is tévedett. Rain lett az első előadó, aki külföldön több tízezres csarnokokat töltött meg, még a fiúbanda-hullám (DBSK) előtt. Azóta színészként is sok filmben, sorozatban látható, Nindzsagyilkos című amerikai filmjét Magyarországon is vetítették.

birain.jpgRain (fotó: Tumblr)

Rain a Nindzsagyilkos című filmben. Sok hónapos szigorú diétával és pokoli edzéssel érte el ezt a testet, és egy showműsorban azt is bebizonyította, hogy valóban meg tudja csinálni ezt a kézállást itt.

 

Rain 2003-ban....

....és 2013-ban, a katonaságból való visszatérését követően. A sikoltozás mutatja, hogy nem felejtették el, de nem ám!

És akkor az esküvő!

Rain és Kim Tae-hee 2011-ben egy reklámforgatás kapcsán ismerkedtek meg (lásd legfelső kép a cikk tetején). 2012-ben kezdtek randizni, 2014-ben Rain felvette a katolikus vallást, akkor már sokan úgy sejtették, hogy a mélyen hívő Kim miatt tette. A pár Szöul Csongno-ku kerületében, Kahö-tong városzrészben (itt található a híres Pukcshon hanokfalu is) fogadott örök hűséget egy kis templomban, a hatalmas médiaérdeklődés miatt a helyszínt és a pontos időpontot titokban tartották, még a vendégeknek is csak aznap reggel mondták meg. A szertartás egyszerű volt, csak a legközelebbi hozzátartozók és barátok voltak jelen. A képeket Rain ügynöksége bocsátotta a média rendelkezésére később.

rainkim2.jpg

rainkim3.jpg

rainkim4.jpg

Források: Yonhap,Yonhap2, etnews,