Koreai szerelmes filmek a Tabán Artmoziban

webphoto.jpg

Kedvenc sorozatsztárjainkat láthatjuk viszont a vásznon január 26-27-én 14:00 és 22:00 óra között a Tabán Artmoziban Budapesten, ahol hét olyan filmet vetít majd a Koreai Kulturális Központ, melyek középpontjában a szerelem áll.

Aki nem jutott be rá a Koreai Filmfesztivál ideje alatt, az most ne hagyja ki a Belső szépség című filmet január 26-án, melyben olyan tehetségek bukkannak fel egymás után, mint Lee Hyeon-u (I Hjonu), Lee Donguk (I Donguk) és Park Seo-sun (Pak Szodzsun). De a pénteki nap is tartogat bőven meglepetéseket. A 2015-ös Szégyentelen című romantikus drámában, ismét nagyvásznon láthatjuk Kim Namgilt, a fehér hóval betakart Helsinki jégvilágát pedig a 2016-os sikersorozat, a Goblin sztárja, Gong Yoo (Kong Ju) olvasztja fel Jeon Do-yeonnal (Cson Dojon) az oldalán, a Férfi és nő című filmben.

A belépés ingyenes, de regisztráció-köteles a www.koreaikultura.hu weboldalon keresztül.

01. 26. 14:30 - A farkasfiú

Anya és lánya orvosi tanácsra vidékre költöznek Szuni légzési gondjai miatt. A ház pajtájában egy elvadult fiú rejtőzik, aki nem tud beszélni, és állatiasan viselkedik. A család befogadja, feltételezve, hogy egyike a koreai háború árváinak. Csholszunak nevezik el. A vad fiú és Szuni között kialakult érzelmeknek egyvalaki azonban nagyon nem örül.

Főszerepben: Song Junggi (Szong Dzsunggi), Park Bo-young|Pak Pojong

 01. 26. 16:50 - Belső szépség

Udzsin minden reggel más testben ébred. Lehet férfi vagy nő, öreg vagy fiatal, még a nemzetisége se biztos. Belül ugyanaz a személy marad, de nem meglepő, ha ezt a zaklatott, folyamatos bizonytalanságot és a tükörből reggel visszanéző mindig új arcot nem tudja megszokni. Életében egyetlen biztos pont szerelme, Iszu. Minden egyes átváltozásnál Udzsinnak meg kell barátkoznia új testével és reménykedik, hogy barátnője így is elfogadja majd. A film a tavaly novemberi budapesti koreai filmfesztivál egyik legsikeresebb vetítése volt, minden jegy elfogyott rá!

Főszerepben: Han Hyo-ju (Han Hjodzsu), Park Seo-jun (Pak Szodzsun), Lee Donguk (I Donguk), Lee Hyeonu (I Hjonu), Lee Beomsu (I Bomszu) és sokan mások Udzsin "testében"

 01. 26. 19:00 Menyasszonyom, mindenem

Jongmin és Mijong története ott kezdődik, ahol a legtöbb romantikus vígjáték véget ér. Miután a pár összeköti életét és tovatűnnek a mézeshetek önfeledt pillanatai, bele kell rázódniuk a szürke hétköznapokba. Azonban az ifjú pár minden apróságon hajba kap, és nagy akadályok leküzdése árán tanulják meg, mit is jelent valójában szeretni egymást.

Főszerepben: Jo Jeong-seok (Cso Dzsongszok), Sin Mina

 

01. 27. 14:00 Szégyentelen

A rendőrség gyilkosságért keresi Pak Csungilt. A nyomozást vezető kiégett Csong Dzsegontól várják a gyors eredményt. Csungil verőlegény volt, de kiesett főnöke kegyeiből, mikor lenyúlta az alelnök barátnőjét. Dzsegon ráakaszkodik Csungil barátnőjére, hátha elvezeti a férfihoz.

Főszerepben: Kim Namgil, Jeon Do-yeon (Cson Dojon), Park Seong-ung (Pak Szongung)

01. 27. 16:05 Húsz

Érettségi után betölti a huszadik életévét a három jóbarát. Cshiho munkanélküli, és semmi más nem érdekli, csak a csajozás. A szerény Gjongdzse lányok társaságában iszonyú félénk – már amíg be nem rúg rendesen. Az örökké vidám Tongu képregényeket szeretne készíteni, de családja nehéz anyagi helyzete miatt több állást is kell vállalnia. Mindhárman úgy érzik, övék a világ, ami tele van új lehetőségekkel, kalandokkal és szerelemmel. És amíg felfedezik ezt a világot, csinálnak egy kis bajt itt, okoznak egy kis galibát ott, miközben nem is akarnak igazából felnőni.

Főszerepben: Kim Woo-bin (Kim Ubin), Lee Junho (I Dzsunho), Kang Ha-neul (Kang Hanul)

01. 27. 18:00  Expasik a céltábláim 

Dzsinhit negyedszer is dobják, ezért visszaolvassa a naplóit, hogy megértse, miért. Úgy dönt, felkeresi az ex-pasikat, hogy megtudja, szerették-e őt egyáltalán. A kapott válaszok nem mindennapi bosszúra sarkallják...

Főszerepben: Kim Seon-a (Kim Szona), Kim Su-ro (KIm Szuro), Gong Yoo (Kong Ju)

01. 27. 20:00 Férfi és nő

Szangmin Finnországba költözik autista kisfiával, hogy a gyerek ott járjon speciális iskolába. Egyedül érzi magát, nem tud beilleszkedni az idegen országban. Iskolai táborozásra viszi a fiát, mikor összefut Gihonggal, a koreai építésszel, aki Finnországban dolgozik, és szintén ebbe az iskolába járatja depresszióval küzdő kislányát. A férfi házassága sem jó, felesége labilis idegállapotú. Egy hóvihar miatt mindketten kénytelenek egy kisvárosban éjszakázni, és a két magányos ember együtt alszik. Másnap anélkül válnak el, hogy tudnák egymás nevét. A férfi és a nő hónapokkal később Szöulban újra összefut, érzelmeik újra fellobbannak, és ismét megcsalják egymással a házastársukat.  Választásra kényszerülnek azonban a család és a kölcsönös vonzalom között.

Főszerepben: Gong Yoo (Kong Ju9, Jeon Do-yeon (Cson Dojon)

 

Helyszín: Tabán Artmozi (1016 Budapest, Krisztina krt. 87-89.)

poster.jpg