Kang Ha-neul, akit mostantól szemmel tartunk

Mintha már láttam volna valamiben ezt a fiút játszani? Nem ő volt az, aki állandóan ginzeng kivonatot szopogatott a The Heirs című sorozatban? De, nahát! A Twentyben biztos, a érzelmi kirobbanós jeleneteket nem lehet elfelejteni :D. A Like for likes című filmet pedig egyenesen ő mentette meg nekem. 

34025913.jpg

Nem vettük eddig nagyító alá, de az utóbbi 3 filmmel, amit láttam tőle, bevéste magát a Szoros megfigyelés alatt tartjuk! táblámra, mert körülötte valamelyik elkövetkezendő filmjében még születhetnek nagy pillanatok. És mi annál ott akarunk lenni.

A 26 éves Kang Ha-neul ( Kang Hanul) musicalszínészként kezdte a pályafutását 10 éve, majd lassan becsordogált a sorozatok és a filmek világába is. The Heirs, az Angel Eyes és a tvN népszerű sorozata a Miseng meghozta neki az áttörést és az első díjakat. A Twenty /Húsz/ című filmben nyújtott alakításáért  pedig a filmes szakma is elismerte. 

khn_bx1zaao.jpg

Twenty karakter poszterén 

Kisfiús mosolya, kellemes hangszíne igazi ütőkártya, meggyőző színészi alakításaival pedig egyre jobban felhívja magára a figyelmet. 

A Likes for like című filmben kiváló érzékkel nyúl a süket fiú szerepéhez, szerepe jelleméből fakadó félszegsége, de ugyanakkor tenni akaró vágya, szeretetre éhes lelke átsüt a vászonról, megmutatva azt, hogy igazán a helyén van a színészi pályán.

fullsizephoto679320.jpg

A Like for likesban, mint I Szohu

A kis képernyőre a Moon Lovers című sorozatban tért vissza, ahol Vang Uk herceget alakította. Az először érzelmes, kedves herceg egyre inkább ellenszenvbe forduló cselekedeteivel nem biztos hogy a nézők szívébe lopta magát, de szerintem az a tény, hogy valaki ilyen jól megjelenítsen egy negatív hőst, akin tényleg látszódik a változás, igazi tehetséget mutat. 

moon-lovers.jpg

A Moon Lovers egyik hercegeként

Ne hagyjátok ki a Running Man 314. részét sem, ahol Lee Joong-ki és Hong Jong-hyun társaságában szórakoztatták magukat és minket is. Vidám személyiség lehet. Itt egy kis kedvcsináló: 

Szóval Kang Ha-neul, vigyázz, mert figyelni fogunk! 

Adri~

Forrás: pinterest, news.asiaone.com, couch-kimchi.com,upload.enewsworld.net, hancinema, wikipedia,