Gong Hyo-jin, a meglepően gyönyörű nő

Sokunk kedvenc színésznője Gong Hyo-jin (Kong Hjodzsin), aki igazán kiválóan űzi a mesterségét, változatos szerepekben.

1980-ban született Szöulban, a középiskolát azonban Ausztráliában végezte. Pályafutását modellként kezdte, aztán több filmben és tévésorozatban is szerepet kapott, azonban 2002-ben figyeltek fel rá igazán a Ruler of Your Own World című sorozatban. További sikereket ért el, azonban nem volt elégedett a karrierjével, úgy érezte, beskatulyázzák az ártatlan jó kislány szerepébe. 2006-ban forgatta a Family Ties című filmet, melyben egy hirtelen haragú nőt alakított, akinek nincs jó kapcsolata az anyjával. A film fordulópont volt a karrierjében, visszaadta a lelkesedését a színészet iránt. Ezt újabb művészfilmek követték, amelyekkel megalapozta hírnevét a szakmában, a mainstream sikert azonban a 2010-es Pasta (melyet Magyarországon is vetített a televízió) és a 2011-es The Greatest Love című sorozatok hozták meg a számára. Ezt követően olyan népszerű sorozatokban szerepelt, mint a Master's Sun vagy az It's Okay, That's Love. Jelenleg a Jealousy Incarnate című sorozatát vetíti az SBS.

Gong egyébként nem szereti a "csinos, gyönyörű főszereplő" típusú szerepeket, inkább összetett jellemrajzú nőket szeret alakítani. Játszik színpadon is, egyébként.

Talán pontosan azért, mert nem szeretne a szexi istennő-szerepekben tetszelegni, Gong Hyo-jint a legtöbben szolid, hétköznapi, már-már unalmas külsővel ismerjük.

gonghyojinszolid1.jpg

Fotó: SBS

gonghyojinszolid2.jpg

 

Pedig ez a nő egyébként lélegzetelállítóan szép és csinos, sőt, nagyon is szexi, ahogy erről egy-egy exkluzívabb fotósorozata is tanúskodik. Nézzétek csak:

gonghyojin1.jpg

gonghyojin6.jpg

Fotó: Jestina

gonghyojin2.jpg

gonghyojin3.jpg

gonghyojin4.jpg

gonghyojin5.png

gonghyojin7.jpg

gonghyojin8.png

Fotó: Instyle 

gonghyojin9.jpgFotó: High Cut

gonghyojin10.jpgForrás: Pinterest

Nem csak a magazinokban, élőben is gyönyörű:

gonghyojin11.jpg

gonghyojin12.jpg

gonghyojin13.jpg

 Keress minket Facebookon is!

Címkék: színészek