[KA:KON] a Koreai Kulturális Fesztiválon, október 1-jén!

kkf.jpg

Az október elsején megrendezésre kerülő Koreai Kulturális Fesztiválon a Koreai film- és drámaközösség is részt vesz, nagyon jó kis programokkal készülünk régóta, érdemes lesz betérni hozzánk!

A Koreai Kulturális Központ és a hazai hallyu-közösségek által közösen szervezett fesztiválon idén minden lesz, amit egy Korea-rajongó csak kívánhat, és azok is remekül szórakozhatnak, akik először járnak koreai rendezvényen. Lesz zene, tánc, kalligráfia, rengeteg-rengeteg autentikus koreai étel, programok kicsiknek és nagyoknak, K-pop-bazár, este pedig egy koreai DJ vezényletével igazi koreai buli. Kihagytunk volna valamit? Ja, igen: mindez INGYENES!

>> Itt tudod jelezni, ha szívesen eljönnél!  A helyszín a MOM SPORT, 1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

A mi kis közösségünk ráadásul külön termet kapott, ahol jó nagy területen élvezhetjük a filmek és sorozatok világát. Mi mindennel várunk titeket? 

DRÁMASAROK


Tavaly a [KA:KON]-on nagy sikert aratott a Drámasarok, ahol kedvenc sorozatainkból válogattunk jeleneteket és betétdalokat. Idén is lesz, természetesen egy új válogatás. 

kakon4.jpg

A tavalyi drámasarok ilyen volt

INTERAKTÍV JÁTÉKOK

Játssz a kedvenceiddel! Készíthetsz például ilyen klassz kis origami hanbokot, amihez aztán egy színész vagy színésznő fejét csatolhatod, és hazaviheted, hogy a polcodon figyelhessen!

kakonokt1.jpg

Ilyen hanbokokat lehet majd készíteni. Ne félj, segítünk benne! (Kim Woo-bin csak illusztráció, őt sajnos nem tudjuk mellékelni ;) )

Lesz még lehetőséged filmes-sorozatos puzzle-öket kirakni, és tesztelheted majd a memóriádat is óriás memóriajátékunkkal. Hozd el a barátaidat is!

Keressük Magyarország kedvenc koreai színészét és színésznőjét!

A korábbi szavazás eredményeképp 15 színészt és 15 színésznőt választottak ki az olvasóink, most lehetőség lesz rá, hogy közülük 1-1 legyen a végző győztes. Matricákkal szavazhattok majd a legkedvesebb sztárotokra.

Közös szenvedéllyel, együtt!

Mindemellett természetesen a legfontosabb: hogy megismerkedhetünk egymással, lehet beszélgetni, megosztani az élményeket, és természetesen kérdezni! Szívesen válaszolunk koreai filmekkel, sorozatokkal vagy csak Koreával kapcsolatos kérdéseitekre, és ha esetleg még nem ismernéd a koreai mozgókép világát, nagyon szívesen segítünk tippekkel és tanácsokkal, hogy hol kezdd el!

A kulturális fesztivál teljes programját alább átnézhetitek a virtuális brossurában, a Facebook eseményoldalon pedig jelezhetitek is, ha szívesen eljönnétek! 

 

 Szeretettel várunk mindenkit!

 

Utazz el ingyen Koreába, nyerd meg a repülőjegyek vagy az értékes ajándékcsomagok egyikét!