Akik bejátsszák magukat a szívedbe, azok igazi művészek! 1.rész

leekawangsoo2.jpgKép forrása: King Kong Entertainment 

Mindenki valamire született, és ha az ember megtalálja azt, abban tündökölni tud és mások javára is válik, amit csinál. Amikor a színész találkozik olyan szerepekkel, amik segítenek is ebben, hogy megmutassák, mire képesek, azt az emberek nehezen felejtik el, mert olyan emlékezetes pillanatokat tudnak maguk után hagyni a szívünkben, ami kitörölhetetlen. Szóval nem csak Hollywood termel belevaló színészeket,hanem Dél-Koreában is találunk szép számmal. Sorozatunkban 4 ilyen férfivel ismerkedhettek meg. Íme az első.

Lee Kwang-soo ( I Gvangszu)lee_kwangsoo.jpg

Az 1985-ös születésű Gvangszu, mint ahogy sokan mások, modellként kezdte a pályafutását, majd szitkom szerepeivel került a képernyőre, végül pedig a Running Man variety show hozta meg számára a népszerűséget, emelte 'Ázsia hercege' rangra, magasságának köszönhetően viszont a zsiráf becenevet kapta.

Egy figyelemreméltó személyiség, aki őszintén tud játszani, minden energiáját és igyekezetét beletéve abba, amit éppen csinál. Szó szerint. Ha kell tojást ver a fejéhez, vagy éppen nyakig lesz sáros egy-egy felvétel során, ha a poén úgy kívánja. Nem lehet nem szeretni. A Running Man ügyeletes bajkeverője, aki szerepe szerint bárkit rezzenéstelen arccal átver, csakhogy a saját bőrét mentse. Leutánozhatatlan táncos tehetségét számtalanszor bemutatják, mert akkor dől mindenki a nevetéstől. Eltorzult arckifejezései és mosolyra fakasztó játéka egész Kínát, Malajziát, Hongkongot lázban tartja. Bármivé át lehet alakítani, ha kell a játék kedvéért.

kwangvatar.jpgGvangszu, mint Avatár karakter 'Kwangvata' a Runninng Man 216.részében

kwngszu.jpgÉnekléshez lányruha dukál. 214. epizód, Running Man

lee_kwang_soo_fan_meeting_malaysia.jpgKözönségtalálkozón Malajziában  2000 embert szórakoztat


Ezt az összeállítást feltétlen nézzétek meg,
Ilyen átéléssel csak I Gvangszu tud táncolni :)

Olyan szerepeket vállalt magára, amit szerintem nem sokan tettek volna meg, ezt igen tisztelem benne. Az It's OK, That's Love című sorozatban egy Tourette-szindrómás embert játszott el kiválóan, amivel nálam végképp beírta magát a szívembe.Itt nem vitte el a karakterét nem esett túlzásokba, könnyedén teszi szerethetővé és érthetővé. 


It's OK, That's Love. SBS sorozatban, mint  Park Soo-gwang

 Ami feltette nálam a pontot az i-re az a Collectiv Invention című legutóbbi filmélményem vele. Nem igazán értettem meg, mit szeretett volna a film írója ezzel a művel közölni, nagyon se eleje-se érthető vége a történetnek, de az, hogy valaki egy gyakorlatilag 8 kilós maszkot képes volt elviselni órákon át a fején, ezzel gyakorlatilag a arcmimikai játéka leredukálódott a nullára, csak a mozdulataival, hangjával tudott bármit is kezdeni, az minden elismerést megérdemel. Ennek ellenére ez az ember közölt egy félig hal formájában. Nem tudtam nem végignézni a történetet, mert annyira kíváncsivá tett. 

lee_kwang_soo4.jpgA közel 8 kg-os maszkban nem is látott, és levegőt is nehezen kapott benne. Collectiv Invention

Nem egy tipikus szépfiú, de a fotózásokon, ha a beállítás megkívánja, tud olyan kifejezéssel lenni, hogy csak pislogsz, pörgeted a képeket, csodálkozol, hogy ez tényleg I Gvanszu? Bizony, egy megismételhetetlen fazon, akinek a vérében van a szereplés. Ő azok a színészek közé tartozik, akik eljuttatják az általuk megformált karaktert A-ból-B-be. Az akarás, a kiválóságra törekvés ott van minden mozdulata mögött, szívvel-lélekkel adva önmagát mindenhez.

kwangsoo_grazia1.jpg

kwangsoo_grazia2.jpg

leekawang_soo.jpgGRAZIA és SINGLES magazinok oldalán a színész

Adri~

 Forrás: (1), (2),( 3)

Kövessetek minket facebookon is!

 

Címkék: Lee Gwang soo