[NYEREMÉNYJÁTÉK] Ereszd el a fantáziád Kim Woo-binnal!

kim-woo-bin.jpg

Kim Woo-bin/Soompi/

Tombol a nyár, fesztiválok vannak, pihi, szabadság, sok impulzus éri ilyenkor az embert, ami felszabadítja a kreativitást. Ennek örömére egy kis kedélyborzolós játékra invitálunk benneteket. Alkossatok nekünk!

Itt ez a jóképű teremtés, aki tud gonosz lenni, mint az ördög, de pajkosan is tud mosolyogni, amivel 'omlasztja'  a nőket maga körül, szóval vesézzük ki ezt a fenegyereket :)) Pontosabban TI!

Várunk tőletek bármilyen fajtában megálmodott, de szigorúan Woo-binnal kapcsolatos, képet, montázst, vicces posztot, verset, novellát, érdekességet róla....bármilyen színű, szagú, produktumot, amit utána kiposztolhatunk az oldalra. Tartunk belőle egy Kim Woo-bin-napot, úgy ahogy TI látjátok őt!

Kérünk benneteket hogy a küldött dokumentum jpg, pdf, word, legyen, ami könnyen kezelhető. 

Beküldési határidő: 2016. július 30. szombat éjfélig. 

Beküldési cím: koreaifilmdrama@gmail.com

A tárgyba írjátok bele: Nyereményjáték, Kim Woo-bin. 

Ha nem szeretnétek, hogy a saját nevetek alatt kerüljön ki, amit készítetek, írjátok meg a levélben azt is, milyen fantázia név alatt tehetjük ki, és a sorsoláson is természetesen ezt fogjuk bemondani. Kérjük, ne felejtsétek el megírni az ország MELYIK PONTJÁRÓL (város, falu, tanya, hajó, csónak....) érkezik hozzánk a küldemény!

A beküldők sorsoláson vesznek részt, és két szerencsés "alkotó" egy-egy fotó kártya szerencsés birtokosa lesz, aminek mind a két oldalán Woo-bin díszeleg.

 A nyerteseket élőben fogjuk kisorsolni 2016. július 31-én vasárnap :)

Játékra fel! Nagyon-nagyon várjuk az alkotásaitokat! Csak lazán, engedd szabadjára a fantáziádat! :D

20160725_094128.jpg

20160725_094148.jpg

Kövessetek minket Facebook oldalunkon is!

 

Címkék: kim woo bin