Gyönyörű koreai színésznők a Vogue-ban

A Vogue címlapján szerepelni minden modell álma. A népszerű női divatmagazin természetesen ázsiai országokban is megjelenik, ahol helyi hírességeket is előszeretettel tesznek címlapra. A koreai színészek olyan népszerűek Ázsiában, hogy nem csak a koreai, de a kínai, tajvani, japán és egyéb nemzetek magazinjainak címlapján is gyakran találkozni velük.

Mi most egy kicsit szeretnénk férfi olvasóinknak is kedvezni (tudjuk, hogy jobbára a hölgyek kedvében járunk a blogon), így most összegyűjtöttük a szerintünk legszebb Vogue-fotókat gyönyörű koreai színésznőkkel. Induljon jól a hét!

Jeon Ji-hyeon (Cson Dzsihjon)

Az idén 34 esztendős, friss kismama Jeon Ji-hyeon Korea egyik legkeresettebb színésznője manapság. A My Sassy Girl-lel befutott sztár 2013-ban a sci-fi-fantasy My Love from the Star című sorozattal elsöpörte Ázsiát, de látható volt az itthon a Titanic Filmfesztivál keretében bemutatott A bérgyilkosság című nagyszabású történelmi akciófilmben is. A gyönyörű színésznő az amerikai Vogue címlapjára is felkerült, koreai színésznő korábban nem jutott el idáig még.

jjhvogue2.jpg

vogue-jeon-ji-hyun-4.jpg

jjhvogue.jpg

Song Hye-gyo (Szong Hjegjo)

Az ugyancsak 34 éves Song Hye-gyo számos népszerű sorozat sztárja, melyek között olyan klasszikusok szerepelnek, mint az Autumn in My Heart vagy a Full House. Legutóbb az óriási őrületet kiváló Descendants of the Sun-ban játszott. Itt most két klasszikus Vogue-sorozatából válogattunk: az egyikben tradícionális koreai hanbokot, a másikban hatvanas évekbe visszarepítő ruhát és frizurát visel.

shk_vogue3.jpg

shk_vogue_1.jpg

shk_vogue2.jpg

Ha Ji-won (Ha Dzsivon)

A 37 éves Ha Ji-won alakját, arcát a legfiatalabb színésznők is megirigyelhetik, a gyönyörű színésznő nemrég a tajvani Vogue címlapján kápráztatta el az olvasókat. Olyan sorozatokban szerepelt, mint a Hwang Jini (Hvang Dzsini), amely Korea leghíresebb kiszengjének életét dolgozta fel, vagy éppen a nagy népszerűségnek örvendő Secret Garden, de számos játékfilmben is játszott.

hajiwon2.jpg

hajiwon1.jpg

ha-ji-won.jpg

Yun Eun-hye (Jun Unhje)

A 84-es születésű Yun Eun-hye énekesnőként kezdte a pályafutását, majd 2006-ban a Princess Hours (Goong) című sorozattal lett Ázsia-szerte ismert, melyet olyan hasonlóan népszerű sorozatok követtek, mint a Coffee Prince, a Lie to Me vagy a Missing You.

yoon1.jpgyoon2.jpgyoon3.jpg

Kim Ji-won (Kim Dzsivon)

A végére egy fiatalabb színésznőt hagytunk (nem mintha az előzőek öregek lennének!): Kim Ji-won 23 éves, és legutóbb a Descendants of the Sun-ban nyújtott kiváló teljesítményt katonanőként, előtte olyan sorozatokban játszott, mint a To the Beautiful You vagy a The Heirs.

kim_jiwon.jpg

kim_jiwon2.jpg

kim_jiwon3.jpg

>> További érdekességekért látogass el a Facebook oldalunkra!

A fényképek a Vogue Korea és a Vogue Taiwan tulajdonát képezik.

Címkék: színészek