7 koreai színész, akiktől eláll a lélegzeted is

... mert jó pasik nem csak Hollywoodban vannak!

Számos lista kering az interneten a "világ legjobb pasijai", a "világ legszebb színészei" és hasonló címekkel, de valahogy szinte mindig amerikaiakkal/nyugat-európaiakkal vannak tele. Pedig jó pasik nem csak a nyugati szórakoztatóiparban dolgoznak! Mi most megmutatjuk, hogy Dél-Korea színészállománya kenterbe veri Hollywoodot! Íme a legszebb, legszexisebb színészek Koreából, mindenféle sorrend nélkül.

So Ji-sub (Szo Dzsiszop)

Bár már nem mai kakas, a 38 éves So Ji-subból csak úgy sugárzik a férfiasság, az erő, no és a szexualitás. Játszott már kemény gengsztert, megtört huligánt, öntelt plázatulajdonost, szexi orvost és zseniális hackert is, és mindegyik szerepében hölgyek millió sóhajtoztak utána. Ki tudna ellenállni ennek a karizmának? Egyébként, említettük, hogy rapper is? 

Ajánlott sorozat: Ghost 

sojisub-high-cut.jpegForrás: High Cut

sojisub_casual.jpg

Forrás: Giordano

sojisubgif.gif

Forrás: thefangirlverdict.com


Ji Chang-wook (Csi Cshanguk)

Az 1987-es születésű srác nem csak szép arcának, de tehetségének is köszönheti népes rajongótáborát. Volt már Csoszon legjobb kardvívója, mongol császár és minden lében kanál különleges futár, aki titkos dolgokat szállít titkos megbízóknak. Mosolyától elalélnak a hölgyek. 

Ajánlott sorozat: Healer

ji-chang-wook.jpg

Forrás: kdramastars.com

jichangwook.jpegForrás: Twitter

jichangwookcass.jpg

 

Hyun Bin (Hjon Bin)

Hyun Bin az a fajta színész, aki pillanatok alatt képes teljesen átlagos külsejű pasiból szívdöglesztő, szexi félistenné válni, vagy éppen hipster nyalka legénnyé, ha úgy kívánja a kamera. Ő nem a hasizmaival hódít, hanem a belőle sugárzó energiával, ami mint egy mágnes, vonzza a nőket a képernyő elé. És énekelni is tud!

Ajánlott sorozat: Secret Garden

hyunbinmain.jpg

Forrás: pinoyexchange.com

hyunbinsingles.jpg

T.O.P 

Bár T.O.P, polgári nevén Choi Seung-hyeon (Cshö Szunghjon) Korea egyik legikonikusabb fiúegyüttesében, a Bigbangben kezdte pályafutását rapperként, mára szakmailag is elismert színész vált belőle. Rajongói szerint "csak rád néz és terhes leszel", olyan hipnotikus a tekintete. Magas, vagány, mély hangú és rendkívül szexi: TOP a fiatalabb és idősebb nők kedvence is. Ő konkrétan nem az izmaival hódít: pár hónappal ezelőttig soha senki nem látta félmeztelenül, még a saját csapattársai sem, csak a Tazza című film kedvéért dobta le a felsőjét egy jelenet erejéig.

Ajánlott film: Tazza: The Hidden Card

top_cigi.jpg

Forrás: Maxmovie

topblond.png

Forrás: YG Entertainment

topofficiel.jpg

 

Lee Soo-hyuk (I Szuhjok) 

A 88-as évjáratú Lee Soo-hyuk modellkedéssel kezdte a pályafutását, nem nehéz látni, miért. Szerepelt videoklipekben és kisebb szerepekben, mostanság azonban egyre nagyobb hírnévre tesz szert, mert kiderült róla, hogy nem csak szép fiú, de játszani is tud. Szívdöglesztő volt gonosz vámpírként és szívtelen vállalatigazgatóként egyaránt, és egyre többen és többen rajonganak érte.

Ajánlott sorozat: Scholar Who Walks the Night

leesoohyuk.jpg

the-scholar-who-walks-the-night.jpg

Forrás: MBC

ku.gif

Forrás: MBC


Daniel Henney

Henney a félvérek sármját hozta a koreai szórakoztatóiparba, a 79-es születésű, markáns arcú színész apja amerikai, anyja koreai. Úgy lett sztár Koreában, hogy egy mukkot sem beszélt koreaiul. Azóta szerepelt már amerikai filmekben is.

Ajánlott film: My Father

daniel_henney.jpg

daniel_henney_2.jpg

daniel_henney3.jpg

Song Seung-heon (Szong Szunghon)

A listánk legidősebb tagja, a 39 éves Song, aki egyébként az elsőként listázott So Jisub legjobb barátja. Számos sorozatban, filmben domborított, játszott modern és történelmi szerepeket egyaránt. Karizmatikus alkata, jóképű vonásai sok rajongót szereztek neki az évek során. 

Ajánlott sorozat: My Princess

song-seung-hun.jpg

Forrás: Soompi

song_seung_hun.jpg

song_seung_hun_2.png

 

Ternészetesen a lista szinte végtelen, hiszen rengeteg nagyon jó pasi szaladgál a több száz koreai színész között. Erről a listáról ki tetszett a legjobban?  

Címkék: színészek