A Full House forgatási helyszínének "tündöklése és bukása"

2004 egyik legpopulárisabb sorozata a Full House volt Song Hye-kyo (송혜교 ) és Rain ( 비) főszereplésével. A sorozat nagy része pedig egy tengerre néző házban készült, ami a drámának köszönhetően turisztikai "forró pont" lett. 

A házat teljes valójában felépítették  Si-do (시도) szigeten, amit  az Incheoni nemzetközi repülőtértől nem messze, egy 10 perces hajóúttal Sammok kikötőtől meg lehetett közelíteni.

A ház majdnem teljes egészében fából készült,  kifejezetten a sorozat kedvéért húzták fel nem kis költséggel,(megközelítőleg 1 millió dollárból).  A házból pazar kilátás nyílt a tengerre, amely bármelyik képeslapon megállta volna a helyét. 

Full House tündöklése

Hogy miért beszélek róla múlt időben? Aki 2013 áprilisa előtt odalátogatott, megváltotta a jegyét, az sóhajtozhatott a főszereplők ágya mellett és persze leülhetett a stégen, azon merengve, hogy itt vallott szerelmet egymásnak a két főszereplő. Sajnos a természet közbeszólt, a 2013 áprilisában tomboló tájfun a földdel egyenlővé tette.

Egy világ dőlt össze bennem, mert én felírtam ezt a helyszínt a bakancslistámra, hogy ellátogatok ide és képet készítek, hogy ott jártam. Csakhogy ez a kép fogadna...

...és bukása.

Források: Visitkorea, Soompi

 ~Adri