Ji Seong, aki 7+1 okot adott, hogy szeressük

Akik bejátsszák magukat a szívedbe, igazi művészek! 2.rész

Mint, ahogy azt már sorozatunk első részében is említettük, nem csak Hollywood termel belevaló színészeket, hanem Dél-Korea szórakoztató ipara is szép számmal ellát minket belevaló teremtésekkel. Íme a második, akin nem ok nélkül van figyelmünk középpontjában.

jiseong_sin2.jpg

Ji Seong (Csi szong), születési nevén Kvak Thegun (곽태근) 39 éves kora ellenére figyelemreméltó jelenség a képernyőn. Megjelenése elsőre ártatlan, gyengéd, de vonzó férfi benyomását kelti, aki szerény és visszahúzódó, semmiképpen nem hajhássza mások figyelmét. 

jiseong3.jpg

Kezdeném is a +1 okkal, miért van kivételes helyen a színész a mi szívünkben. Egy igazi férfi nem adja fel sohasem-tartja a mondás. Ő pont ilyen, hiszen nem hagyta magát, amikor a mostani felesége Lee Bo-Yeong, aki szintén színész, kétszer is visszautasította randi ajánlatát. Azzal sem, törődött, hogy elsőre a kiszemeltjének nem igazán keltette fel az érdeklődését, ő nem adta fel. Felesége így emlékszik vissza erre az időre: "Egyáltalán nem tetszett elsőre a férjem, szóval szerelmi vallomását elsőre vissza is utasítottam. Ám egyik nap, mikor barátaimmal találkoztam ő is csatlakozott és egy cetlit rejtett a táskámba " Kedvellek" felirattal." Na, kérem és ha még ez sem elég, akkor itt a mindent elsöprő tény, amit a színésznő megosztott velünk. Elmondása szerint, mikor másodszor is visszautasította elmondta Ji Seongnak, hogy úgy érzi nem tudna egy szintén hírességgel randizni, inkább egy átlagos férfivel képzeli el az életét. Mikor Ji Seong megtudta, hogy azért utasította vissza, mert celeb, azt válaszolta, akkor felhagy a színészkedéssel. 

jiseong1.jpg

Szóval 3 hónapig ostromolta kiszemeltjét, aki rendkívül rosszul bánt vele, számtalanszor megkapta, hogy nem kedveli. a kemény munka azonban meghozta gyümölcsét, hiszen 8 év randizás után feleségül vehette álmai nőjét. Mindezt persze tetézi a lánykérés Spanyolországban, ahol rengeteg ember előtt felolvasott egy levelet és énekelt is kedvesének. Awww......mondja valaki, hogy ezzel nem lehet jeget olvasztani.

jiseong9.jpgA felesége Lee Bo-yeong  csodásan festett az esküvői ruhájában

Nemcsak a feleségéért, de az emberek és a szakma figyelméért is hosszú út vezetett. Egy szerencsés szereppel azonban 7 okunk is lett, hogy imádjuk ezt az embert, és helyet kapjon az igazi művészek dicsőségfalán. 2015-ben futott a Kill Me, Heal Me sorozat, amiben egy disszociatív személyiségzavarral küzdő személy bőrébe bújt, aki gyerekkori traumáinak következtében mondhatni  saját magát 6 felé szakította, úgy próbált életben maradni.Betegségével tudtában élő Dohjon ennek megfelelően éli életét, személyi titkára az egyetlen aki minderről tud még. Egy sorozaton keresztül 7 különböző személyiséget formált meg kiválóan, jól elkülöníthetően. Erről a szakma is csak ódákat tudott zengeni, rengeteg pozitív kritikát kapott és számos elismerést. 

Mi is ámulatba estünk minden alkalommal, ahányszor váltott a szerepek között. Ilyet csak egy igazi, elhivatott tehetség tud véghezvinni. Beszéljenek helyettem alább a képek:

jiseong_jona_cha.jpgCha Do-hyun, a főkarakter

jiseong_jona_sin.jpgSin Szegi, a gengszer hajlamú bajkeverő

jiseong_sin.jpgSin Szegi

jiseong_jona.jpgAn Jona, a 17 éves, pasiéhes csitri

jiseong_josob.jpgAz öngyilkos hajlamú An Joszob

jiseong_ppark.jpgPerry Park, az energikus bombagyáros

perry_park.gif

jiseong_nana.jpgA 7 éves Nana

jiseong_mrx.jpgTitokatos Mr.X

Mindezeken túl aztán láthattuk vámpírként (The Vampire Lives Next Door) is egy rövid film erejéig, illetve a zenegyár birodalmában is barangolt (Entertainers),itt azonban maga a sorozat csalódást okozott, de neki már nincs mit bizonyítania, helye a szívünkben örökre megmarad.

jiseong8.jpgVámpírként (The Vampire Lives Next Door)

 

Forrás: wikipedia, allkpop, pinterest, soompi, kpop-map.com, kdramastars.com